sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Absențe de marcă la vizita medicală! Sunt cu bagajele făcute!

28 de jucători ai CSU Craiova au trecut ieri pe la medic. Ei se îmbarcă astăzi în charter-ul cu destinația Antalya.

Principala absență de la vizita medicală a fost, după cum era de altfel de așteptat, cea a lui Florin Gardoș. Cel mai galonat echipier al echipei, cu 5 trofee la activ și 14 selecții în prima reprezentativă a României, intrat în dizgrația staff-ului tehnic, nu a mai ajuns în Bănie. Nu a fost singurul jucător care a lipsit la reunirea echipei. Nici vârful croat Dominik Glavina nu va mai juca în 2019 pentru echipa craioveană. A mai absentat sud-americanul Meza Colli, care nu a prins legăturile spre Bănie, astfel încât a aterizat abia aseară târziu.

28 de jucători au efectuat vizita medicală!
În afara celor trei, ceilalți 22 de echipieri ai Craiovei au fost prezenți la prima acțiune pe anul 2019, desfășurată la Policlinica pentru Sportivi din urbe. Ei sunt portarii Mirko Pigliacelli, Laurențiu Popescu, Edi Stăncioiu și jucătorii de câmp Cristi Bărbuț, Alex Mitriță, Alex Mateiu, Radoslav Dimitrov, Matteo Fedele, Tiago Ferreira, Ovidiu Bic, Vali Mihăilă, Nicușor Bancu, Renato Kelic, Alex Cicâldău, Andrei Burlacu, Elvir Koljic, Ivan Martic, Isaac Donkor, Nuno Rocha, Raoul Baicu, Răzvan Popa, Marius Briceag. Cu echipa mare au efectuat vizita medicală și 6 jucători promovați de la Centrul de Copii și Juniori ai CSU Craiova. Cinci dintre ei au evoluat anul trecut pentru echipa a doua a clubului: Luis Nițu, Andrei Zete, Alexandru Sârbu, Cătălin Preduț și Cătălin Ion. Lor li se adaugă Lucian Buzan, care a fost împrumutat până în iarnă la Dunărea Călărași, iar acum s-a întors în Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi, craiovenii decolează spre Antalya
Delegația alb-albastră, care-i va avea în componență pe cei 28 de jucători care au efectuat vizita medicală plus Meza Colli, va pleca astăzi, la ora 11:30, de pe Aeroportul Internațional Craiova, cu un charter, spre Antalya. În stațiunea Belek, la resortul Land of Legends Kindgom, jucătorii și staff-ul vor avea cartierul general pentru 19 zile, în perioada 8-26 ianuarie. În stagiul de pregătire din Turcia se vor disputa o serie de partide de verificare, primul meci oficial urmând a se juca la data de 3 februarie în compania celor de la Viitorul Constanța, pretendentă la play-off și podium.

spot_img
spot_img

Politica