vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anul 2018, pentru CSM Slatina

Anul 2018 a fost unul reuşit pentru secţia de handbal a CSM Slatina, care s-a salvat la primul sezon în Liga Naţională. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au reuşit menţinerea în urma barajului, după ce în ultima rundă a stagiunii trecute au pierdut la Cisnădie, ratând astfel locul ce asigura menţinerea directă. Actualul sezon a început bine, gruparea slătineană aflându-se pe un loc departe de zona fierbinte a clasamentului.
Anul 2018 a însemnat o echipă de handbal pe prima scenă a handbalului românesc. CSM Slatina s-a luptat până în ultima rundă pentru a se salva direct, însă, în cele din urmă, handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora au ajuns la baraj. Echipa slătineană a trecut fără probleme de formaţiile de nivel inferior, reuşind astfel menţinerea într-un sezon în care Rapid Bucureşti şi HCM Slobozia au retrogradat direct.
Cel de-al doilea an pe prima scenă a handbalului a început mult mai bine pentru CSM Slatina, care a obţinut puncte preţioase în lupta pentru atingerea obiectivului, menţinerea. Tot în acest an, gruparea slătineană a realizat cel mai important transfer, reuşind să o înregimenteze pe fosta handbalistă a Oltchimului Clara Vădineanu, care a adus un plus de experienţă şi de viziune în joc la CSM Slatina.
De asemenea, câteva jucătoare au primit convocări la acţiunile selecţionatei tricolore, pivotul Lorena Ostase şi interul dreapta Ştefania Lazăr evoluând pentru România B la „Trofeul Carpaţi”.
CSM Slatina ocupă în acest moment locul zece în clasamentul Ligii Naţionale, care asigură menţinerea directă.

Politica