joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum a ajuns CS Universitatea să interzică Prosport!

După Gazeta Sporturilor, un alt ziar bucureștean are interzis la masa presei în Bănie.

Comentatorul meciurilor din Liga 3 ale lui FCU Craiova are un site. Pe site-ul cu pricina, omul publică materiale cu tentă: anti – CS Universitatea și pro FCU. Tendința pe care site-ul personal al comentatorului o are de când nu a primit o acreditare la meciul cu AC Milan, adică de un an și jumătate.

Omul a realizat un video „undercover” cu un individ imposibil de detectat, pe care-l întreba: Nu-i așa că e așa? și acela zicea: „Da!”. De aici a tras comentatorul de meciuri concluzia că suporterii lui CS Universitatea Craiova primesc bani, mâncare și apă din partea conducerii în deplasări. Articolul cu pricina a fost preluat de responsabilii online-ului prosport.ro. Care au spus sursa și tot tacâmul și au dat drumul în mediul virtual știrii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clubul craiovean s-a sesizat și a postat un comunicat, de altfel fără vreun efect real, în care banează prosport.ro 4 meciuri de pe stadion. Comunicatul e intitulat „drept la replică”, și sună așa: „În atenția ProSport și a pseudo-ziariștilor din presa românească. Având în vedere articolul „Cum ar face deplasările suporterii celor de la CSU Craiova: bani, mâncare şi apă din partea conducerii?” (https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/cum-ar-face-deplasarile-suporterii-celor-de-la-csu-craiova-bani-mancare-si-apa-din-partea-conducerii-video-17788518), publicat luni, 17.12.2018, ora 15:57 pe site-ul www.prosport.ro, anunțăm faptul că vom ridica acreditările de presă pentru publicația. ProSport pentru următoarele 4 partide disputate pe Stadionul Ion Oblemenco.

Ne vedem nevoiți să luăm această măsură din respect pentru suporterii noștri care au demonstrat că sunt cei mai mulți și cei mai frumoși suporteri din țară, atât în deplasare cât și pe teren propriu. 

Încheiem cu speranța că acest eveniment este unul izolat și pe viitor clubul Universitatea Craiova și suporterii Științei vor primi în cadrul materialelor publicate pe site-ul www.prosport.ro respectul pe care îl merită”.

Până să apară comunicatul clubului oltean, articolul cu pricina de pe prosport a dispărut. Se mai regăsește doar pe orange.ro.

Politica