vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„O respirație în plus pentru viață”, bal caritabil în Craiova

A doua ediţie a balului caritabil „Decembrie Magic” va avea loc vineri, 14 decembrie, la Craiova. Balul se va desfăşura sub deviza „O respirație în plus pentru viață”, iar organizatorii îşi propun să strângă fondurile necesare achiziționării unui aparat de asistare a tusei pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Nr. 1 Craiova.
„Acest bal caritabil este destinat în primul rând copiilor, fiind al doilea bal de acest fel organizat în Craiova. Lor li se pot alătura părinții, educatorii lor și alte persoane generoase. Toți copiii participanți vor primi un cadou de la Moș Crăciun.
Evenimentul este organizat de Mihaela Nedelcu și de Asociația Parent Project, cu sprijinul Meliss Events și al altor sponsori, care furnizează resursele materiale necesare.
Programul artistic este asigurat de Alla Cebotari, actriță la Teatrul pentru copii și tineret „Colibri”, și de Clubul de dans sportiv „Katamis”.
Fotograful evenimentului este Florin Florescu.
Cu această ocazie, se va desfășura și un târg de Crăciun, cu diverse obiecte și produse provenite din donații. Banii obținuți vor fi utilizați, de asemenea, pentru achiziționarea aparatului de asistare a tusei”, spun organizatorii.
Potrivit acestora, aparatul Caugh Assist, necompensat acum de CAS, în valoare de 6.000 de euro și câteva chituri individuale, în valoare de 48 de euro fiecare, vor fi puse la dispoziția Spitalului Clinic de Urgență nr. 1 din Craiova.
Organizator al evenimentului este Asociația Parent Project România, cu sediul în Craiova, este dedicată asistenței și cercetării celei mai des întâlnite afecțiuni care provoacă moartea diagnosticată în perioada copilăriei: Distrofia Musculară Duchenne (DMD) și formei mai puțin severe, Distrofia Musculară Becker (DMB). Ea reunește în același cadru familii, specialiști din domeniul medical și social, persoane de îngrijire, persoane de suport interesate de domeniul distrofiilor musculare și al implicațiilor acestei maladii în viața comunității.
Balul va avea loc la Meliss Events, Centura de nord, Craiova, cu începere de la ora 19, iar preţul unui bilet de participare este de 110 lei.
Proiectul poate fi sprijinit și prin donații în contul asociației: RO56RNCB0140066068840001, Banca Comercială Română.

Politica