duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Brazii din Târgu Jiu, împodobiți din donații și sponsorizări

Bradul de Crăciun din Târgu Jiu a fost împodobit din donații și sponsorizări. Copiii din municipiu au fost așteptați și îndemnați de primar să vină cu globulețe pentru pomul din centrul orașului. Restul ornamentelor au fost puse la dispoziție de două companii din municipiu, care s-au oferit să ajute. Primarul Marcel Romanescu a dezvăluit că a încheiat un parteneriat cu două firme din Târgu Jiu, care vor ajuta la împodobirea oraşului de sărbători.

„Eu cred că este foarte aşteptat acest brad. După zece ani de brad artificial, târgujienii şi-au dorit un brad natural. Am luat legătura cu două mari societăţi care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Târgu Jiu. Acestea au dorit să intre într-o colaborare cu primăria şi vor participa la împodobirea brazilor, pentru că vorbim de un brad în centrul oraşului, unul în zona Lido şi unul în zona Debarcader. Societăţile ne pun la dispoziţie gratuit anumite elemente pentru împodobirea bradului. Au fost încântate cele două companii”, a explicat edilul.

În plus, Romanescu a invitat copiii să aducă câte un glob pentru bradul de Crăciun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Le solicit şi copiilor din Târgu Jiu, pentru că are o coroană foarte joasă, să vină să pună câte un globuleţ în brad, să fie şi globurile lor în bradul din Târgu Jiu. Va fi permanent un poliţist local, să nu apară incidente, dar ce se poate întâmpla, că vine un copilaş şi îşi lasă globul acolo, că poate îşi trece şi numele pe glob. Nu am tăiat coroana de jos tocmai din acest motiv”, a adăugat acesta.

Politica