luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alb-albaștrii în ie! Mesajul de 1 Decembrie: „Mândri că suntem români”

Cei mai buni dintre români le-au urat tuturor semenilor cu ocazia Centenarului.

Înaintea uneia dintre ședințele de pregătire premergătoare meciului cu Dunărea Călărași, în frunte cu Devis Mangia, jucătorii CSU Craiova au lăsat de-o parte treningurile de antrenament și s-au echipat în ie. Cu mini-stegulețe tricolore în brațe și fular la galben la gât, Pigliacelli, Cicâldău, Donkor, Bancu, Mitriță și alți echipieri ai formației oltene au transmis mesaje spre români.

„Fiți mândri că sunteți români! La mulți ani, România!”, a spus Mangia. „Sunt mândru să fiu român, să joc pentru România”, a adăugat internaționalul Nicușor Bancu. „Trei culori să le purtați mereu în suflet. Mândru că sunt român. La mulți ani, România!”, a fost mesajul lui Cicâldău. „Români prin naștere, olteni prin grație divină”, a spus și căpitanul Mitriță.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și cealaltă echipă din Craiova, FCU, a încercat un moment deosebit cu ocazia Centenarului. Jucătorul japonez și cel venezuelean, precum și antrenorul Napoli, au transmis „La mulți ani, România!” în limbile materne. Mesajul final a fost transmis de președintele Marcel Pușcaș.

Politica