duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rezistă SCJU Craiova la un seism puternic? CJ Dolj aşteaptă expertiza tehnică

Consiliul Judeţean Dolj este în aşteptarea expertizei tehnice la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova. În funcţie de aceasta se vor stabili următoarele investiţii aici.

„Trebuie să primim rezultatul expertizei tehnice pe care o facem la Spitalul  Județean Clinic de Urgență Craiova pentru a vedea cum se comportă această unitate medicală la un seism mai mare și să comparăm această expertiză cu cea care a fost deja făcută. Din suma de bani care vine pentru spitalul regional, de 535 de milioane de euro, 50 de milioane revin Spitalului Județean de Urgență Craiova pentru consolidări. Aceste lucruri urmează a se petrece începând cu anul 2019”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

Şeful administraţiei doljene a mai afirmat că reprezentanții CJ Dolj se vor întâlni în perioada următoare cu cei ai spitalului pentru a discuta eventuale noi investiţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Urmează să ne întâlnim cu reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Craiova pentru că ne tot vin adrese prin care ne sunt solicitați bani. Trebuie să ne întâlnim să ne spună care le sunt prioritățile. Noi ajutăm, nu am fost niciodată contra, dar nu putem să dăm la nesfârșit bani”, a mai menționat președintele CJ Dolj.

Achiziţia de mobilier nou ar putea fi una dintre priorităţi. Reamintim că părinţii copiilor internaţi la Secţia de Pediatrie a SCJU Craiova au reclamat igiena precară de aici şi mobilierul vechi.

Politica