duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Adrian Condoiu a murit în urma unui infarct. Avea 36 ani

Adrian Condoiu, zis Aţă, din Slatina, a murit luni dimineață, la doar 36 de ani, după ce a suferit un infarct. Condoiu activa în Liga a V-a din judeţul Vâlcea, unde era legitimat la UTD Drăgășani.

Adrian era sufletul echipei și tocmai se logodise, punând deja la punct primele detalii despre nuntă, potrivit arenavâlceană.ro. Adrian Condoiu a jucat ultima oară duminică, pe 28 octombrie, în meciul Oltețul Sinești – UTD Drăgășani, scor 2-1. El nu s-a simțit bine, dar, în loc să meargă la spital, s-a dus acasă.

„Suntem terminați! Adiță ne dădea buna dispoziție după fiecare meci. Indiferent că pierdeam sau câștigam. Era cel mai bun om. După meciul pe care l-am jucat la Sinești, el ne-a spus că pleacă acasă, pentru că nu se simte prea bine. A doua zi, am aflat vestea cruntă, că decedase. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Nu te vom uita niciodată, Adiță”, au transmis colegii de la UTD Drăgășani, potrivit sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adrian Condoiu a jucat la echipa din Liga 5, fiind legitimat la UTD Drăgășani. Cauzele decesului său nu sunt încă publice, dar se vehiculează că ar fi vorba de un stop cardio-respirator. Se pare că fotbalistului i s-ar fi făcut rău, însă în loc să ia semnalele în serios și să se ducă la spital, s-a dus acasă, crezând că nu este nimic serios.

spot_img
spot_img

Politica