duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Găștile politice se ceartă pe ciolan : ,,Păcura pentru termoficarea Severinului, adusă prin firma unui sponsor cu acte al PSD”

Se spune în popor că atunci când calci pe coadă un șarpe riști să fi mușcat rău!

Deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu începe să dea cu parul în stânga. Un grup de influență din PSD Mehedinți care l-a luat la bani mărunți pe deputatul PNL de Mehedinți a primit o ripostă nimicitoare. Pesediștii au insinuat că deputatul liberal are un interes personal în demersurile de termoficare a Severinului cu păcură întrucât combustibilul ar fi achiziționat prin firme cu care acesta are legături directe. Aceste acuzații au avut însă efect de bumerang întrucât deputatul PNL Virgil Popescu a anunțat că firma prin care primăria Severin a achiziționat păcura pentru încălzirea Severinului este unul din sponsorii de campanie electorală a PSD, cu acte în acest sens : ,,Am aflat cu stupoare că cei de la PSD mă acuză că mă implic în procesul de termoficare al Severinului întrucât prin firme de-ale mele se achiziționează sau s-a achiziționat combustibilul adică păcura necesară termoficării prin cazanele termice de la Halânga. Vreau să vă spun că este o minciună ordinară marca PSD. Și pentru ca oamenii să știe adevărul vă informez că societatea prin care s-a achiziționat păcura pentru Severin este sponsor cu acte al PSD” a declarat Virgil Popescu. De ce până acum Deputatul Virgil Popescu nu a făcut public această informație pe care a deținut-o, numai el știe. Însă, e bine de știut că niciodată nu e prea târziu.

La Mehedinți, cei de la PSD și cei de la PNL nu prea s-au certat, mai ales în Consiliul Local Drobeta Turnu Severin și primăria Severin unde au făcut o înțelegere de colaborare reciproc avantajoasă pentru interesele lor personale și de grup și mai puțin pentru interesele comunității. Acum când a început să-și bage necuratul coada, găștile politice încep să se certe pe ciolan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica