joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prefectului îi va suna ceasul, cu sprijinul doamnei Teiș

Gata, prefectului de Mehedinți Nicolae Drăghiea îi va suna ceasul! Nu este vorba de ceasul de la mână ci de ceasul de pe fațada clădirii Instituției Prefectului. Potrivit prefectului un „sprijin deosebit” în „susținerea” acestui proiect îl are doamna deputat Alina Teiș.
Ceasul Prefecturii Mehedinți defect de peste 15 ani, devine funcțional, în sfârșit, în an centenar. Un proiect depus de Instituția Prefectului Mehedinți la Ministerul Culturii și Identității Naționale a fost aprobat, așa că deja s-au alocat banii necesari reabilitării acestui obiectiv. Ceasul reabilitat și modernizat va avea afișaje electronice și sisteme audio care vor transmite mesaje audio de interes pentru locuitorii județului din partea Prefecturii Mehedinți. Din cele 5 proiecte depuse, Prefectura Mehedinți a primit finanțare pentru doua. Este vorba de reabilitarea ceasului de la Prefectură și despre întocmirea unei broșuri intitulată „Mehedințiul în Primul Razboi Mondial”. Ca de fiecare dată când are ocazia să îi facă reclamă și publicitate, prefectul Nicolae Drăghiea nu uită să pomenească numele deputatei PSD de Mehedinți Alina Teiș. Despre această simpatică și elegantă doamnă, prefectul a declarat cu gentilețe că îi mulțumește pentru „un sprijin deosebit” în „susținerea” proiectelor.
„Cele 2 proiecte au trecut și vreau să vă spun un punct de vedere de care ne simțim mândri. Din rândul instituțiilor prefectului din țară nu au fost decât de trei instituții ale prefectului care au trecut proiecte și s-au aprobat finanțările. Este vorba de instituția prefectului din județele Alba, Mureș și Mehedinți. Am primit sprijin deosebit în ceea ce se numește susținerea proiectelor la Ministerul Culturii și din partea doamnei deputat Teiș Alina, drept pentru care îi mulțumim. Credem noi că în jurul datei de 15 noiembrie vom finaliza cele două proiecte și atunci, împreună cu cetățenii județului Mehedinți vom inaugura acest ceas aniversar”, a declarat prefectul Nicolae Drăghiea.

Politica