luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Elton John, turneu de adio în Europa

Turneul de adio al superstarului britanic Elton John, început în luna septembrie în Statele Unite, va ajunge şi în Europa, unde, anul viitor sunt programate patru concerte în Franţa.
Artistul va cânta pe stadionul Pierre Mauroy din Lille pe 18 iunie, pe AccorHotels Arena din Paris, la 20 iunie, pe Arkéa Arena din Bordeaux la 22 iunie şi pe Arena din Nimes în data de 23 iunie.

Biletele pentru aceste patru concerte vor fi scoase la vânzare miercuri, 17 octombrie, ora 10:00.
Turneul „Farewell Yellow Brick Road” are prevăzute peste 300 de date de concerte, în întreaga lume, într-un interval de trei ani. Primele 76 de spectacole din America de Nord sunt deja sold-out.

Sir Elton îşi va aduce pianul şi trupa de muzicieni şi în Europa, între 1 mai, la Viena, şi 7 iulie, la Lucca, în Italia, cu opriri mai importante la Anvers (23 mai) şi Montreux (29, 30 iunie).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Britanicul, încă ataşat de ochelarii săi coloraţi şi de costumele sale excentrice, este unul dintre cei mai de succes artişti ai tuturor timpurilor, cu peste 300 de milioane de înregistrări vândute în întreaga lume.
„Rocketman”, un film biografic dedicat starului, cu Taron Egerton în rolul principal, urmează să fie lansat în primăvara viitoare pe marile ecrane.

Tatăl a doi copii, artistul s-a căsătorit recent cu partenerul său, cineastul David Furnish.

spot_img
spot_img

Politica