joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Răzbunare cu pietre și lopeți în Gorj

Trei bărbați din Târgu Cărbunești au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de infracțiuni de distrugere, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei trei cu vârste curprinse între 37 și 44 de ani, au intrat, fără vreun drept, în curtea unui localnic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, a declarat că „Aceştia ar fi pătruns, fără drept, în curtea unui localnic, de 39 de ani, unde au lovit cu pietre şi cu o lopată geamurile şi zidul locuinţei acestuia, spărgând geamul de la uşa de acces, cât şi geamurile autoturismului persoanei vătămate. De asemenea, tot aceştia au mai pătruns şi în curtea unui alt localnic, unde au aruncat cu pietre, fapte prin care au adus atingere ordinii şi liniştii publice”.

Conform autorităților, este vorba de o răzbunare între cetățeni de etnie romă. Agresorii ar avea o datorie în valoare de 20.000 de euro față de proprietarul imobilului vandalizat, stabilită de un stabor, iar proprietarul și-ar fi bătut soția, care este rudă cu agresorii, tocmai pentru că aceștia nu-i restituiseră banii. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru că și-a bătut soția.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica