joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Uite scrisoarea, nu e scrisoarea. Lideri PSD: Nu a văzut-o nimeni. E o bazaconie

Tot mai mulţi membri social democraţi spun că aşa-zisa scrisoare a celor peste 20 de lideri PSD nu ar există, motiv pentru care ea nici nu a apărut în spaţiul public.

„E o petardă. Nu a văzut-o nimeni. E o bazaconie. E ceva ce nu a văzut nimeni. Orice document apare, orice sursă, din 28 de organizaţii, ar fi trimis-o presei”, a declarat deputatul PSD, Valeriu Steriu, la e emisiune tv.

Joi, surse politice susţineau că 33 de lideri PSD au semnat o scrisoare prin care cer convocarea Comitetului Executiv Naţional.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se pare că, de scrisoare știu și Liviu Dragnea, și apropiații acestuia.

De asemenea, ei mai știu că sunt cel mult 18 lideri care au semnat-o. Lucrurile sunt în desfășurare, se poartă discuții, fiecare tabără încearcă să-și găsească susținători.

Ce se știe clar este că există o tabără a nemulțumiților, dar există și o tabără a nehotărâților plus cea a liderilor care îi sunt încă fideli lui Liviu Dragnea.

În tabăra celor nemulţumiţi sau care au intrat în conflict cu Liviu Dragnea se numără liderii organizaţiilor din Giurgiu, Vaslui, Brăila, Constanţa, Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeş, Buzău, Caraş Severin, Timiş şi a trei organizaţii de sector din Bucureşti.

Liderul social-democrat se afla, luni, în jurul prânzului, la sediul PSD din Kiseleff, unde avea o întâlnire cu câțiva primari de sector.

Zilele trecute, Marian Neacșu, secretarul general al partidului, a anunțat că va avea o serie de întâlniri cu liderii din teritoriu, dar nu pentru nemulțumirile din partid, ci pentru organizarea referendumului care va avea loc luna viitoare. Totuși, probabil vor fi discutate și nemulțumirile și rămâne de văzut cum or decurge lucrurile.

 

Politica