sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Robert Redford, rămas bun de la fani

 După 60 de ani de glorie, Robert Redford, actorul cu două Premii Oscar, a decis să se retragă din profesia de actor.

Protagonistul din „Marele Gatsby” şi din „Toţi oamenii preşedintelui” şi-a prezentat la Festivalul de Film de la Toronto (6 – 16 septembrie), Canada, ultimul lungmetraj din carieră în care a jucat, „The Old Man & the Gun”, în aplauzele publicului.

În film, actorul joacă rolul unui spărgător de bănci care a existat în realitate şi care a fost prins de 17 ori pe parcursul a 60 de ani şi de fiecare dată a reuşit să scape din închisoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Unul dintre actorii cei mai seducători, fascinanţi şi sexy , Robert Redford a anunţat că acesta a fost ultimul său rol din carieră și a mărturisit că se va dedica regiei şi picturii.

Filmul „The Old Man & the Gun”, în care mai joacă Sissy Spacek, Danny Glover şi Casey Affleck, este programat să fie lansat pe marile ecrane pe 28 septembrie.

Definit “the mountain man” sau solitarul, Robert Redford a captivat cinefilii din întreaga lume, făcând totul pentru a scăpa de imaginea de bărbat frumos şi seducător. La sfârşitul anilor 1970, în culmea succesului, a ales să treacă în spatele camerei, lansând apoi un festival dedicat cinema-ului independent, la Sundance, care astăzi este una dintre manifestările de gen cele mai importante ale lumii, creat în Utah, pentru a fi o voce în afara corului hollywoodian.

În 1981, lungmetrajul „Oameni obişnuiţi/ Ordinary People” i-a adus două premii Oscar, inclusiv pentru regie.

În 2002, Robert Redford a primit un premiu Oscar onorific.

Politica