vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Proiect pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă, la Godeanu

Consiliul Județean Mehedinți a anunțat încheierea etapei de semnare a contractelor finanțate în Mehedinți, în baza Programului Național de Dezvoltare Locală II (PNDLII).

„În prezența președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și a secretarului de stat în cadrul MADR, Alin Chirilă, primarul comunei Godeanu, Adrian Nicolăescu, a semnat contractul de finanțare pentru realizarea obiectivului de investiții „Extindere rețea de alimentare cu apă și branșamente în comuna Godeanu, județul Mehedinți”.

Valoarea totală a investiției este de 2.316.865,97 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Inițial, în județul Mehedinți, pentru etapa a doua a PNDL, au fost aprobate pentru finanțare 174 contracte pentru diverse obiective de interes local. Ulterior, reprezentanții a trei comune au renunțat la contracte, astfel că avem un total de 171 obiective pentru care s-au semnat contracte”, conform administrației mehedințene.

Reprezentanții Consiliului Județean mai arată că suma investită în Mehedinți, în baza PNDLII, este de aproximativ 186 milioane euro. În multe comune lucrările au început deja, iar altele vor începe în perioada următoare.

Politica