duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alina Tănăsescu, deputat PSD de Dolj: La sfârșitul anului 2020 vom vorbi de cea mai performantă guvernare

Deputatul PSD de Dolj, Alina Tănăsescu, a avut o vacanță parlamentară activă. Deputatul social-democrat a avut în această perioadă, în care legislativul este în vacanță, diverse întâlniri cu cetățenii din județ.

Am încercat să le explic oamenilor care ne-au acordat votul în 2016, și nu numai, că programul de guvernare al PSD-ALDE este unul performant și că până în 2020 ne vom ține toate promisiunile făcute în campania electorală. Dovada celor spuse de mine o reprezintă creșterea economică din această perioadă, creșterile de salarii și pensii precum și faptul că șomajul este în scădere ajungând la un minim istoric de 3,48 la sută. Sunt ferm convinsă că la sfârșitul anului 2020 vom vorbi de cea mai performantă guvernare”, a spus Alina Tănăsescu.

Cum sunt membru în Comisia de modificare a legilor justiției, le-am vorbit oamenilor și despre acest proiect legislativ mult mediatizat. Modificările la cele trei legi ale justiției s-au făcut pentru a oferi răspunsuri la problemele și nevoile curente ale sistemului judiciar. Cele mai multe dintre propuneri sunt venite de la CSM sau asociațiile profesionale ale magistraților. Aceste modificări la legile justiției sunt primele care se desfășoară într-o procedură parlamentară transparentă, cu implicarea tuturor părților interesate”, a precizat deputatul social-democrat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O altă lege importantă votată de majoritatea PSD-ALDE este cea privind tichetele culturale. Acestea vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de cărţi, manuale şcolare, albume muzicale, filme, în orice format. Nivelul maxim al sumelor acordate sub forma tichetelor culturale nu poate depăşi suma de 150 de lei pentru tichetele acordate lunar, respectiv suma de 300 de lei/eveniment pentru cele acordate ocazional. Salariații vor primi tichetele culturale începând cu 1 ianuarie 2019”, a precizat deputatul PSD.

Politica