miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bătrân a intrat cu mașina într-un microbuz cu pasageri

Planul Roșu de intervenție a fost activat, sâmbătă, în județul Gorj, în urma unui accident rutier produs între un autoturism și un microbuz cu pasageri. Accidentul a fost provocat de șoferul autoturismului, un bărbat, de 80 ani, din Târgu Jiu. După impact, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator
Eliza RADU
Bărbatul conducea un autoturism pe DN 67 Câlnic, iar a un moment dat, în localitatea gorjeană Ciuperceni, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus regulamentar de un bărbat de 40 ani, din Târgu Jiu.
„ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Ciuperceni, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism. La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanţă SMURD, echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanţă SMURD, precum și 5 ambulanţe din cadrul SAJ Gorj. În urma impactului au rezultat 9 victime, dintre care 7 au fost transportate la UPU Tg Jiu, iar 2 victime au refuzat transportul”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.
În urma accidentului, bărbatul ar fi făcut infarct la volan. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Politica