marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Ucis de crucea de pe mormant

O întâmplare nefericită a avut loc azi dimineață. Un bărbat din Craiova, care se afla într-un cimitir din zona Bariera Vâlcii, a sfârşit tragic. Peste corpul acestuia a căzut o cruce grea din ciment care s-a rupt. Bărbatul a fost prins între cruce şi cimentul care se afla pe mormântul de lângă acesta. Se pare că atât lovitura provocată de căderea crucii cât şi impactul suferit în urma căderii, i-ar fi cauzat moartea.

Conform celor spuse de purtătorul de cuvânt de la IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, ,,Un bărbat de 49 de ani, din Craiova, a fost găsit decedat în Cimitirul Roboaica. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul s-ar fi sprijinit de o cruce din ciment, care s-a rupt și a căzut peste el, acesta fiind prins între cruce și cimentul care se afla deasupra unui mormânt. Cadavrul a fost transportat la morgă, în cauză fiind efectuate cercetări pentru moarte suspectă.”

Cadavrul bărbatului a fost descoperit de o bătrână care trecea prin cimitir. Despre bărbat se spune că obişnuia să-şi ducă veacul prin cimitire, că locuia singur şi nu avea familie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Cristina Cârstea

Politica