Salvamontiștii gorjeni, acțiune de salvarea până noaptea târziu

Date:

Salvamontiștii gorjeni au salvat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din masivul Godeanu, o persoană cu afecțiuni medicale. Acțiunea a durat ore bune, victima fiind adusă la ambulanța de la baza muntelui după orele 01.00.

Conform unei informări a Disceperatului Național Salvamont, victima se afla într-un loc greu accesibil, în masivul Godeanu, fapt pentru care și acțiunea de recuperare a fost de durată. “Ora 20,30: Acțiune în derulare a salvamontiștilor din Gorj, în masivul Godeanu, pentru salvarea unei persoane cu grave afecțiuni medicale. Locul în care se afla persoana este foarte greu accesibil și acțiunea s-a prelungit în noapte. Au intervenit salvamontiștii gorjeni din bazele Padeș și Târgu Jiu cu un ATV și o ambulanță Salvamont, pentru apropierea de locul evenimentului. În sprijinul lor a venit la baza muntelui și o ambulanță pentru a prelua accidentatul”, au informat reprezentanții Salvamont. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la orele 01.10, salvatorii montani au anunțat ca acțiunea a fost încheiată cu succes. Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital. 

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente