vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: „Păcală Penal” la Cerneți! A furat o poartă!

Hoție mai puțin obișnuită la Mehedinți. Un bărbat din satul mehedințean Cerneți, comuna Șimian, a furat… poarta unei femei din sat. ,,Păcală” cel penal din Cerneți s-a ales cu dosar penal. La data de 21.03.2018, ora 15:10, polițiștii Postului de Poliție Șimian au fost sesizați de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 37 de ani, din comuna Șimian, satul Cerneți, cu privire la faptul că persoane necunoscute, în noaptea de 20/21.03.2018, i-au sustras de la locuința sa o poartă metalică în valoare de aproximativ 800 lei. Având în vedere cele sesizate, la scurt timp, polițiștii Postului de Poliție Șimian au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani din aceeași localitate, bănuit de sustragerea bunului. Prejudiciul în cauză a fost recuperat, poarta metalică fiind restituită persoanei vătămate.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Prins beat la volan

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 21.03.2018, ora 20:30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Izvoru Bîrzii au depistat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea pe DN67, în comuna Malovăț, un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Politica