Conecteaza-te cu noi

Dolj

VIDEO/Bătrână decedată după ce un incendiu i-a cuprins casa

Publicat

pe

UPDATE/ Potrivit datelor preliminare transmise de ISU Dolj, femeii i-au luat foc hainele  în timp ce încerca butelia de la aragaz cu o lumânare aprinsă.

Persoana decedată a încercat butelia cu o lumânare aprinsă şi în urma acestui incident s-au aprins hainele din material textil, persoana din nefericire a decedat”, a precizat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj


O bătrână, din Bârca, a murit după ce casa i-a luat foc. Incendiul a izbucnit marţi, la prânz, iar femeia, în vârstă de aproximativ 70 ani, a reuşit să iasă din casă. Nu a supravieţuit însă arsurilor provocate de flăcări. Medicii ajunşi la faţa locului au găsit-o decedată, în afara locuinţei, cu urme de arsuri pe corp. Pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea incendiului.

În jurul orei 12.06 am fost anunţaţi de producerea unui incediu la o casă de locuit din comuna Bârca. Imediat la locul incediului s-a deplasat Secţia de Pompieri Segarcea cu o autospecială de stigere şi o ambulanţă SAJ. S-a intrevenit operativ pentru lichidarea incediului”, a precizat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj.

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

© 2021. Toate drepturile rezervate.