vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Bătrână decedată după ce un incendiu i-a cuprins casa

UPDATE/ Potrivit datelor preliminare transmise de ISU Dolj, femeii i-au luat foc hainele  în timp ce încerca butelia de la aragaz cu o lumânare aprinsă.

Persoana decedată a încercat butelia cu o lumânare aprinsă şi în urma acestui incident s-au aprins hainele din material textil, persoana din nefericire a decedat”, a precizat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj


O bătrână, din Bârca, a murit după ce casa i-a luat foc. Incendiul a izbucnit marţi, la prânz, iar femeia, în vârstă de aproximativ 70 ani, a reuşit să iasă din casă. Nu a supravieţuit însă arsurilor provocate de flăcări. Medicii ajunşi la faţa locului au găsit-o decedată, în afara locuinţei, cu urme de arsuri pe corp. Pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea incendiului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În jurul orei 12.06 am fost anunţaţi de producerea unui incediu la o casă de locuit din comuna Bârca. Imediat la locul incediului s-a deplasat Secţia de Pompieri Segarcea cu o autospecială de stigere şi o ambulanţă SAJ. S-a intrevenit operativ pentru lichidarea incediului”, a precizat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj.

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Politica