duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Autorităţile vâlcene, în alertă

Şi judeţul Vâlcea este vizat de avertizarea meteorologilor de cod portocaliu de ger, în timp ce în ceea ce priveşte ninsorile a fost emis cod galben. Drept urmare, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea s-a întrunit în şedinţă extraordinară şi a decis activarea comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă şi asigurarea permanenţei la sediul primăriilor din localităţile judeţului.

De asemenea, se va acţiona pentru deszăpezirea drumurilor de interes public local, a celor judeţene şi naţionale şi menţinerea în stare de viabilizare a reţelei de drumuri. Vor fi identificate persoanele vulnerabile şi amenajate spaţiile de adăpost din judeţ pentru vârstnicii singuri, ori pentru oamenii străzii.

Între altele, s-a mai decis activarea forţelor disponibile existente la nivelul MAI pentru a interveni în sprijinul comunităţilor locale, în zonele vizate de avertizările meteo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform Prefecturii Vâlcea, aceste măsuri vor fi menţinute şi în cazul prelungirii atenţionărilor/avertizărilor hidrometeorologice.

Politica