Conecteaza-te cu noi

Dolj

Dolj: Poliția caută un bărbat dispărut de la domiciliu

Publicat

pe

Un bărbat de 20 de ani, din oraşul Filiaşi, este căutat de poliţie, după ce, la data de 05.02.2018, ora 12.00, a dispărut de acasă şi nu a mai revenit. Persoanele care l-au văzut sau pot oferi detalii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a lui Stan Laurențiu, în vârstă de 20 de ani, din oraşul Filiaşi, județul Dolj. La data de 05 februarie a.c., aceasta a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a revenit până în prezent.  Tânărul nu are asupra sa actul de identitate, telefon mobil sau alte bunuri.

Semnalmentele acestuia sunt următoarele: înălţime 1,75, 55 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare, faţă ovală, bărbie rotundă, iar la data plecării era îmbrăcat în pantaloni de pijama de culoare gri, tricou de culoare rosu, desculţ.

Persoanele care îl observă sau dețin informații care pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

© 2022. Toate drepturile rezervate.