vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie lejeră cu BCMU Pitești

Baschetbaliștii craioveni se apropie de primele șase locuri după ce anul acesta au consemnat patru victorii consecutive. Ultima victimă a oltenilor a fost BCMU Pitești, care a pierdut luni seara în Sala Polivalentă din Craiova cu scorul de 94-79. SCM Craiova a câștigat primele trei sferturi cu 25-20, 27-15 și 24-23, cedând doar ultimul parțial cu 21-18.

A fost un meci greu. Știam că trebuie să ne luăm revanșa după eșecul din tur de la Pitești. Voiam să obținem o victorie clară și mă bucur că am câștigat la o diferență mai mare decât am pierdut în tur”, a declarat secundul Dan Ioan.

Craiova va întâlni în următoarea etapă Steaua București, în deplasare, partida urmând să aibă loc duminică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Americanul Reed a debutat pentru Craiova cu 13 puncte marcate

Ultimul transfer al clubului craiovean în materie de baschet, americanul LaMarcus Reed a jucat pentru prima dată în maieul alb-albastru în partida cu BCMU Pitești, meci în care a reușit să înscrie 13 puncte.

Eram dornic să vin și să joc pentru această echipă. Avem un grup de jucători foarte bun și este ușor să ies în evidență. Scopul nostru este să fim în Top 6, însă mai este mult până acolo. Mai sunt 8-9 meciuri de jucat și este greu de estimat de acum dacă vom reuși acest lucru. A fost o atmosferă foarte frumoasă, am început mai greu și a fost liniște. După aceea ne-am revenit și atmosfera a fost incendiară”, a declarat Reed.

SCM CRAIOVA: Vîrnă (4 p.), Martinic (21 p.), Aleksandrov (21 p.), Samuels (13 p.), Berceanu, Paasoja (12 p.), Kikos, Reed (13 p.), Orbeanu (10 p.),

Antrenori: Aleksandar TODOROV, Dan Mihai IOAN, Cătălin GÎRLEANU

Politica