vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Băluță rămâne loial Craiovei

Împotriva dorinței patronului FCSB de a-l transfera pe Alex Băluță, jucătorul nu vrea încă să plece de la formația craioveană și își dorește să continue în Bănie. Deși s-a vehiculat de mai multe ori plecarea lui Băluță către echipa din capitală,  jucătorul cât și impresarul său, Anamaria Prodan, au făcut clară imposibilitatea unui transfer către echipa patronată de Gigi Becali.

„Nu îmi doresc să plec de la Craiova, nu mă gândesc la un transfer acum. Sper să fac performanță aici și după vom vedea”, a declarat Băluță. În timp ce, impresarul său a afirmat că o mutare la FCSB este imposibilă.

„Eu cred că e imposibil ca Băluță să ajungă la FCSB, el își dorește să meargă în străinătate. Știți că oltenii sunt foarte mândri, așa, eu le-am zis întotdeauna că au ales greșit, cum a ales și Ivan. Cred că Steaua e o trambulină incredibilă, pentru orice jucător român. Odată ce ai ajuns la Steaua, vei pleca fără probleme, cu ochii închiși. Pe un salariu mare și pe o sumă de transfer mare. Altfel sună când spui că ai fost sau ești jucătorul Stelei”, a spus Anamaria Prodan, la Digisport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, întrebat dacă s-a mai întâmplat ceva în chestiunea transferului lui Alex Băluță, chiar finanțatorul echipei bucureștene a declarat: „Pentru ce să mai discutăm de Băluţă? Nu are rost. Nu mai e nicio şansă ca Băluţă să vină”, a declarat Gigi Becali pentru ProTV.

Un croat se pregătește cu echipa în Antalya

Staff-ul tehnic al CSU Craiova are sub supraveghere un jucător croat, care evoluează pe postul de atacant. Dominik Glavina se află în probe la Craiova, fiind liber de contract, și se pregătește împreună cu echipa în cantonamentul din Antalya. În urma evoluției sale, Devis Mangia împreună cu ajutoarele lui vor stabili dacă îl vor păstra pe croat sau nu. Acesta a fost introdus și în amicalul pierdut duminică de craioveni împotriva lui SV Meppen. Dominik a mai jucat în cariera sa pentru echipele Varazdin, Beitar Jerusalem, Slaven Belupo, Inter Zapresic și Rudar Valenje, iar în prezent nu are niciun angajament cu vreun club.

Politica