Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Mehedinți: Poliția a intensificat controalele de sărbători

Publicat

pe

Ieri, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii mehedințeni au intervenit la peste 60 de evenimente, au aplicat aproape 120 de sancțiuni contravenționale și au constatat 10 infracțiuni. La data de 18 decembrie a.c., 135 de poliţişti au acționat pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. Polițiștii au organizat 3 acțiuni și au intervenit la 69 de evenimente, dintre care 19 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 10 infracţiuni, dintre care una a fost constatată în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 2 persoane urmărite național sau internațional. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 117 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 27.000 de lei. În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiști în domeniul siguranţei rutiere şi pentru salvarea de vieți, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier. De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Prins fără permis

La data de 18.12.2017, ora 20:15, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Strehaia au depistat un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea pe strada Cerna, din orașul Strehaia, un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Motru în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.