vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Winter Bazaar cu festival național de muzică, la Craiova

Centrul Multifuncțional Craiova organizează, în perioada 25-26 noiembrie, prima ediție a “Winter Bazaar Craiova”. Este vorba despre o expoziție cu vânzare, bineînțeles, respectând tematica sărbătorilor de iarnă, însă copiii vor avea parte de multe surprize.

„Este o expoziție cu vânzare de articole pentru copii în special, articole cosmetice, hand-made, apicole, de artizanat, flori și multe altele. Este, practic, un eveniment al sărbătorilor de iarnă, al copiilor și al cadourilor. Am pregătit pentru copii, în special, foarte multe spectacole, ateliere de creație, de desen, concert de colinde, multe vouchere cadou pentru ei și consultații gratuite”, a declarat Alina Voicu, coordonatorul echipei de marketing din cadrul Centrului Multifuncțional Craiova.

40 de expozanți și-au anunțat participarea la Winter Bazaar. Vor fi organizate și ateliere de creație pentru copii, realizate în colaborare cu Palatul Copiilor Craiova și Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot în cadrul evenimentului, sâmbătă, are loc și Festivalul Național de muzică ușoară, populară, instrumentală și dans “Voci de aur”, ediția I, iar duminică vor avea loc o serie de concerte de colinde, dar și de muzică ușoară.

În plus, pe parcursul celor două zile, se va desfășura și o acțiune de caritate ce constă în strângerea de fonduri, dar și haine, jucării, cărți pentru copiii nevoiași din centrele de plasament ale Craiovei.

Winter Bazaar va fi deschis în intervalul orar 10-18, iar accesul este gratuit.

Politica