miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au furat bani dintr-un bancomat din Craiova, apoi au „acționat” la cele din Târgu Jiu

Polițiștii târgujieni au fost sesizați, în perioada 1-16 octombrie, anul acesta, prin apelul 112, de către reprezentanții unor unități bancare de pe raza municipiului Târgu Jiu despre faptul că persoane necunoscute au forțat mai multe bancomate, fiind sustrase diferite sume de bani. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că suspecți sunt trei bărbați, unul din Brăila și doi din Hunedoara. Tot acești bărbați sunt suspecți și în furturile din bancomatele craiovene.

Polițiștii au făcut veerificări și la domiciliul suspecților, găsind astfel mai multe mijloace de probă folosite de bărbați la comiterea infracțiunilor. „În urma investigațiilor și a unor acțiuni specifice efectuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj, în colaborare cu polițiști din cadrul IPJ Hunedoara, cu sprijinul de specialitate al B.O.S. Alba si S.O.S. Gorj, au fost identificate trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 60 de ani (una din județul Brăila și două din județul Hunedoara). De asemenea, în continuarea activităților pentru documentarea activității infracționale a suspecților, polițiștii gorjeni au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare în municipiul Vulcan, județul Hunedoara, ocazie cu care au fost identificate mai multe mijloace de probă folosite de suspecți la comiterea infracțiunilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ion Andrei Lazăr.

Suspecți și în furtul din Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, în baza unor date operative obținute de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj și a colaborării cu polițiști din cadrul IPJ Dolj, cele trei persoane au fost prinse în flagrant, în timp ce sustrăgeau bancnote dintr-un ATM, pe raza municipiului Craiova, fiind imobilizate și introduse în arestul IPJ Dolj. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurării comiterii faptelor și a întregii activități infracționale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Politica