vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cupa Romaniei, faza a patra/ FC Argeș, adversarul din turul 4

CSO Filiași va întâlni marți, la „Combinat”, gruparea nou promovată în liga secundă.

Adversare în sezonul trecut, în Liga a 3-a, seria a 3-a, CSO Filiași și SCM Pitești, devenită în această vară FC Argeș, se vor duela din nou, de data aceasat în Cupa României. Sorții au hărăzit trupei lui Victor Naicu un adversar incomod, dar care nu traversează o perioadă prea bună în liga secundă. Marți, de la ora 16.30, pe stadionul „Chimia”, CSO Filiași va încerca să meargă mai departe, existând posibilitatea ca în turul următor să dea piept cu o grupare din prima ligă.

Vrem să câștigăm acest meci și să ne calificăm în șaisprezecimi. Ne dorim din tot sufletul să picăm apoi cu Universitatea Craiova pentru a participa la inaugurarea noului stadion. Am intra în istorie, asa cum s-a întamplat în urmă cu 69 de ani,atunci cand Filiașul a jucat pe 5 septembrie 1948, primul meci din istoria echipei UNSR Craiova, care mai apoi a devenit Știinta și Universitatea.Scorul atunci a fost 6-3 pentru Filiași. Acum cred că ar conta mai puțin rezultatul final, a spus Florin Spînu, președintele celor de la Filiași, totodată și unul dintre cei doi reprezentanți ai echipelor de Liga a 3-a în Comitetul Executiv al FRF.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSO Filiași a pierdut, în sezonul trecut, ambele jocuri în fața piteștenilor, antrenați pe atunci de Nicolae Dică. În Trivale, pe arena „Nicolae Dobrin”, doljenii au fost învinși cu 0-4, pentru ca în retur să pierdă cu 1-3, golul fiind marcat de Claudiu Bălan, în timp ce pentru argeșeni au înscris Deaconescu, Stoica din penalti și Grecu.

În turul 3 al competiției KO, CSO Filiași a eliminat pe Sporting Roșiori, prin golurile înscrise de Neacșu și Dinu. Din faza a 4-a a Cupei intră în competiţie toate echipele participante în actualul sezon al Ligii 2. Echipele care vor participa în faza a 4-a a acestei noi ediţii a Cupei României, care şi-a consumat deja două tururi, vor fi premiate în funcţie de ce rezultat obţin. O victorie în turul 4 le va aduce în conturi 3.000 de euro, în timp ce pierzătoarea va încasa doar 1.000 de euro.

Premierea pentru fazele următoare creşte. În șaisprezecimi, se va plăti 5.000 de euro pentru câştigătoare, respectiv 3.000 de euro pentru învinsă. În optimi se achită 6.000 pentru calificată şi 4.000 pentru eliminată. Datele de disputare ale următoarelor runde ale Cupei României, faza naţională sunt: șaisprezecimi de finală (25 octombrie 2017), optimi de finală (29 noiembrie), sferturi de finală (28 februarie 2018), semifinale8 aprilie (tur) și 9 mai (retur), finala (27 mai).

Politica