vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina: Lucrările la canalizare abandonate de Tehnologica, finalizate de o altă firmă

Lucrările de înlocuire şi reabilitare a sistemului de alimentare cu apă şi canal din Slatina, începute de firma Tehnologica Radion în anul 2009, vor fi finalizate în aproximativ o lună, de o altă firmă care a preluat contractul anul trecut.

Compania de Apă Olt (CAO) a obţinut fazarea lucrărilor rămase nefinalizate, după ce contractul pe care îl avea cu firma Tehnologica Radion pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din Slatina a fost reziliat de la sfârşitul anului 2014, la aproape doi ani de la expirarea termenului de finalizare.

„Continuarea lucrărilor de reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în municipiul Slatina”, cu o valoare estimată de 9.530.666,71 lei, fără TVA, este proiectul care cuprinde următoarele lucrări: reabilitare reţele alimentare apă – 943 metri liniari; extindere reţele alimentare apă – 342 metri liniari; reţele apă înaltă presiune – 3.285 metri liniari; reabilitare reţele canalizare – 542 metri liniari; extindere reţele canalizare – 12 metri liniari; branşamente şi racorduri aferente la consumatori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit reprezentanţilor CAO, Tehnologica Radion a realizat aproximativ 90% din lucrare. Directorul CAO, Cătălin Uşurelu, a declarat că, în aproximativ o lună, aceste lucrări vor fi finalizate.

„Lucrările care au fost fazate, la Slatina, sunt aproape de finalizare, în aproximativ o lună. Este vorba de canalizarea pe strada Grădişte, reabilitarea rezervoarelor de pe străzile Oituz şi Tipografului, staţiei de pompare treapta I de la Slătioara”, a declarat Uşurelu.

Politica