sâmbătă, mai 11, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copilă de 12 ani, băgată în spital de concubinul mamei sale

O fetiță de 12 ani a ajuns la spital după ce concubinul mamei sale a agresat-o fizic. Totul s-a petrecut la data de 20 iulie, când sora fetei, în vârstă de 15 ani, a sesizat Poliția Municipiului Motru, prin apel la 112.

Bărbatul a avut un conflict cu mama fetelor, în timp ce se afla la domiciliu, și ar fi agresat-o fizic, atât pe ea cât și pe fetele ei, cea mică fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Motru pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Bărbatul, reținut

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin ordonanţă, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de agresor, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, dispunându-se reținerea acestuia pentru o perioada de 24 ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivp Gorj. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare, fiind dispusă față de acesta măsura controlului judiciar, pentru o perioada de 60 zile.

Politica