miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Profesor din comisia de examinare de la Evaluarea Naţională, cercetat de Inspectoratul Școlar

Un profesor din judeţul Gorj care face parte din comisia de examinare de la Evaluarea Naţională va fi cercetat de Inspectoratul Şcolar Judeţean, după ce s-a constatat că s-a aflat în incompatibilitate. Acesta nu a declarat că şi fiul său susţine acest examen, în condițiile în care legea interzice ca din comisia de corectare a lucrărilor să facă parte o rudă.

Este vorba despre profesorul Miron Chişamera, preşedintele Centrului de examinare din comuna gorjeană Licurici, directorul şcolii generale din localitate.

Comisia judeţeană s-a sesizat cu privire la starea de incompatibilitate a profesorului. Acesta a fost exclus din centrul de evaluare, iar imediat după ce lucrările vor ajunge la Centrul judeţean de evaluare, ne vom reuni pentru a stabili o sancţiune pentru domnul profesor Chişamera”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fiul său a suţinut examenul de la Evaluare Naţională în centrul din comuna gorjeană Berleşti. 

Profesorul a fost înlocuit din comisie. În urma anchetei ISJ, acesta ar putea primi interdicția de a mai face parte din comisiile de corectare a lucrărilor pentru o perioadă de 1 până la 5 ani.

Politica