duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A ucis un om și a fugit

Un tânăr de 18 ani a murit, iar un altul a fost rănit, după ce șoferul autoturismului în care se aflau, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina într-un gard de beton, ulterior răsturnându-se. Șoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la fața locului.

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 4 dimineața, pe DN 55, în afara localității Tîmburești.

În data de 05.06.2017, în jurul orei 03.40, în timp ce R. CRISTIAN-OVIDIU, 19 ani, din comuna Rojiște, jud. Dolj, conducea un autoturism pe D.N. 55, dinspre Bechet către Craiova, în afara localității Tîmbureşti, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, lovind un gard din beton și, ulterior, s-a răsturnat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului a rezultat decesul lui B. F.B., de 18 ani, din Tîmbureşti, judet Dolj şi vătămarea corporală uşoară a lui R. Marian, de 19 ani, din aceeasi localitate, ambii pasageri în autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, arată reprezentanții Poliției Dolj.

În urma verificărilor polițiștilor rutieri tânărul a fost depistat și condus la sediul I.P.J. Dolj unde s-a dispus „continuarea urmăririi penale față de acesta pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, mai arată reprezentanții Poliției Dolj. Tânărul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în arestul IPJ Dolj, iar, marți, urma a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica