vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Copil în vârstă de trei ani rănit într-un accident, pe DN64 între Osica de Sus şi Brâncoveni

Trei persoane, printre care un copil în vârstă de trei ani, au ajuns la spital, luni după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a lovit o autoutilitară, accidentul producându-se pe Drumul Naţional 64, între localităţile Osica de Sus şi Brâncoveni.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cu mai multe traumatisme. Copilul în vârstă de trei ani avea răni în zona abdomenului.

În urma accidentului au rezultat trei victime: un copil în vârstă de trei ani, cu traumatism abdominal, un bărbat în vârstă de 30 de ani cu traumatism cranio-facial, excoriaţii la nivelul feţei şi suspiciune de fractură a coloanei cervicale şi un bărbat în vârstă de  29 de ani, din comuna  Vişina, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng. Au intervenit pompierii SMURD de la Garda Osica şi un echipaj SAJ”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis un dosar de cercetare penală, ei urmând să stabilească, cu exactitate, cum s-a produs evenimentul rutier

Politica