sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljeni cercetaţi pentru furt

Polițiștii craioveni au fost sesizați, ieri, în jurul orei 16:00, de M.MIHAELA, 48 de ani, din Craiova, despre faptul că fiului său minor în vârstă de 11 de ani, în timp ce se afla în fața Liceului ”Marin Sorescu”, i-a fost sustras telefonul mobil de către un tânăr necunoscut.
În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 2 Poliție cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției 4 Poliție, a fost identificat R.L., de 14 de ani, din Craiova, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil sustras.
Polițiștii au recuperat telefonul mobil, acesta fiind restituit persoanei vătămate, iar prin extinderea cercetărilor s-a mai stabilit faptul că, în data de 08.05.2017, minorul de 14 ani a sustras un lănțișor din aur aparținănd persoanei vătămate M.LETICIA, 18 ani, din Craiova, faptă nereclamată la data comiterii.
Lănțișorula fost, de asemenea, recuperat și restituit persoanei vătămate.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările continuând pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 Tot ieri, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați, de către O.NICOLETA, 30 de ani, din Craiova cu privire la faptul că, în jurul orei 18.30, a constatat că o persoană necunoscută a sustras de pe rafturile unei farmacii, produse cosmetice în valoare de 480 lei.
Polițiștii Secției 5 ajunși la fața locului au demarat cercetările, iar la scurt timp a fost identificată M.ȘTEFANIA, 34 de ani, din municipiul Craiova, care a fost depistată în apropiere de locația unde a comis furtul.
Încauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Politica