vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 50 de jandarmi asigură ordinea publică la  Sărbătoarea Liliacului  de la Ponoarele  

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi în cooperare cu lucratori din cadrul IPJ Mehedinți și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzesti” Craiova  vor asigura   măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice prilejuite de Sărbătoarea Liliacului de la Ponoarele. Organizatorii anticipă participarea unui public numeros la acest eveniment cultural organizat, an de an,  în primul  weekend din luna mai.

Misiunea forțelor de ordine  vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică,  protecţia participanţilor la eveniment, prevenirea şi combaterea oricăror  fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane turbulente.

Jandarmeria Mehedinţi recomandă cetăţenilor să  dea dovadă de vigilenţă în locurile aglomerate, să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să îşi asigure încuietorile portierelor la autoturisme, să supravegheze copiii și să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jandarmii reamintesc faptul că manifestările care contravin bunelor moravuri sunt sancţionate prin lege iar cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul echipajelor de jandarmi aflate în dispozitiv fie  direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Politica