vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Un bărbat a fost strivit de un cuptor, la TMK Slatina

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Slatina, angajat al unei societăţi de construcţii care desfăşura lucrări în incinta TMK Artrom, a decedat, vineri dimineaţa, în timp ce monta un cuptor, în incinta societăţii slătinene.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt, doctorul Marian Furtună, a declarat că medicii n-au mai putut interveni pentru a-l salva pe bărbat, acesta fiind strivit de utilaj.

„Apelul a fost pe la 8.53. este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Slatina, care a fost strivit de un utilaj. Prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Noi doar am constatat decesul”, a afirmat Furtună.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cazul a fost preluat de poliţişti şi de inspectorii de muncă.

„Un salariat al unei societăţi de construcţii din Slatina, care efectua lucrări în cadrul TMK Artrom, în timp ce monta un cuptor, prin tăierea unui şurub de la reductor, s-a dezechilibrat şi a căzut în canalul fundaţiei cuptorului, la o adâncime de aproximativ trei metri. În urma impactului, salariatul a decedat”, a declarat directorul adjunct al ITM Olt, Florin Fumureanu.

 

Politica