vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandalul cailor din Târgu Jiu, încheiat cu o mustrare

Prezența cailor pe străzile din Târgu Jiu, îndeosebi în contextul în care un tată și-a pierdut viața din cauza a doi cai, a devenit subiect la ordinea zilei în municipiu. Autoritățile locale au făcut o anchetă care s-a încheiat previzibil, scrie pandurul.ro.

Mai multe filmulețe și fotografii apar de ceva vreme, aproape zilnic, în mediul virtual, cu caii care umblă liberi pe străzile din Târgu Jiu. La solicitarea primarului interimar Aurel Popescu, a fost demarată și o anchetă internă la Poliția Locală, asta după ce un echipaj a trecut pe lângă un cal și nu a anunțat pericolul din stradă. Agentul a fost pedepsit cu o mustrare scrisă.

A fost finalizată cercetarea administrativă, fiind emisă o decizie de sancționare a polițistului local care s-a aflat în serviciul de patrulare la momentul respectiv. În urma cercetării s-a constatat că acesta nu a luat măsura de a îndepărta cabalina de pe carosabilul unde acesta se afla în trecere cu autoturismul de serviciu, pentru evitarea unui pericol iminent (…), creând în acest fel prejudiciu de imagine instituției din care face parte. Polițistul a fost sancționat cu mustrare scrisă”, a declarat Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu, citată de pandurul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica