vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La volan sub influenta băuturilor alcoolice

Vineri, 14.04.2017, în jurul orei 07.00, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-a depistat pe numitul V. DRAGOȘ, 50 de ani, din localitatea Șimnicu de Sus, județul Dolj,  în timp ce conducea autoturismul proprietate persoanală pe Aleea 4 Șimnic DIN localitate, având o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus pe bărbat la Spitalul Clinic Județean de Urgentă Nr. 1 Craiova- Secția UPU, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Secţia 1 Poliţie – infracțiune circulație

La data de 15.04.2017, în jurul orei 0230, un echipaj de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Craiova l-a depistat în trafic, pe strada A.I.Cuza din localitate , pe S. Ahmad, 21 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unui autoturism și care a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

În acest sens, bărbatul a fost condus de către polițiști la Spitalul Clinic Județean de Urgentă Nr. 1 Craiova- Secția UPU, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei sau prezența în organism a substanțelor psihoactive.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența alcoolului

În data de 14.04.2017, în jurul orelor 07.00 , polițiști din cadrul Postului de Poliție Ostroveni și S.P.F. Bechet, l-au depistat în trafic, pe DN 55 A, pe raza localității doljene Ostroveni, pe T. GEORGE, 52 de ani, din comuna Gighera, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost condus la Spitalul Orăşenesc Dăbuleni unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosarde cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără pemis de conducere, repectiv conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere

Sâmbătă, 15.04.2017, în jurul orei 05.25, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-a depistat pe T. B. Ion, de 23 de ani, din Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Macedonski, din municipiul Craiova, având o concentrație de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la SCJU Craiova- Secția UPU Cra, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celui în cauză i s-au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunii, repectiv conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Secția 5 Poliție – infracțiune circulație

În noaptea de 14/15.05.2017, în jurul orei 0200, o echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova, în timp ce executa serviciul de patrulare pe str. George Enescu din localitate, au oprit pentru control un autoturism, condus de numitul V. Viorel, 27 de ani, din Craiova, jud. Dolj.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, persoana în cauză fiind condusă SCJU – U.P.U. Craiova, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

IPJ Dolj

Politica