sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accidente cu morți pe șoselele Doljului

Serviciul Rutier- accident de circulație cu răniți grav în judetul Dolj

În data de 15.04.2017, în jurul orelor 12.40, în timp ce I. COSMIN, de 26 de ani, din Craiova, posesor al permisului de conducere valabil, conducea un autoturism, pe DN 6, din direcția Craiova spre Filiaşi iar la km 239+50 m, a efectuat manevra de întoarcere prin loc nepermis și fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus în aceeaşi direcţie de mers de N. Cristian, de 39 de ani, din Craiova, posesor al permisului de conducere cat. B cu vechime din 1999.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui I. COSMIN, precum si vătămarea corporală uşoară a altor 4 pasageri care se aflau în cel de-al doilea autoturism. N. Cristian, conducătorul celui de-al doilea autoturism, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducătorul autoturismului care a efectuat manevra de întoarcere prin loc nepermis și fără a se asigura corespunzător nu a putut fi testat, fiind condus la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În acest sens, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Neatentia la volan provoacă accident grav de circulație soldat cu persoane decedate

La data de 15.04.2017, în jurul orelor 1615, în timp ce P. MIHAI, de 38 de ani, din Craiova, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria B și C, cu vechime din 1997, conducea un autoturism, pe DN 6, la km. 201din direcția Craiova spre Caracal, a efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă din direcţia opusă de D. Mariana, de 47 de ani, din Craiova.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, P. MIHAI și a CRISTINEI G., 22 de ani, din Craiova, pasageră în primul autoturism . De asemenea, a rezultat rănirea ușoară a altor două persoane, D. Mariana, conducătoarea autoutilitarei, respectiv și D. Laurențiu, 49 de ani, pasagerul autoutilitarei.

Conducătoarea autoutilitarei a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit în acest sens dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Serviciul Rutier – accident grav de circulație cu persoană decedată

Sâmbătă, 15.04.2017, în jurul orelor 18: 30, în timp ce Ș. Mădălina, de 22 de ani, din Craiova, conducea autoturismul pe DN 6, pe raza localității Coțofenii din Față, din direcția Craiova spre Filiași, a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă către dreapta, intrând în coliziune cu parapetul de protecție al pasarelei, parapet care s-a rupt, autoturismul căzând de la înălțimea de aproximativ 7 metri.

În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 40 ani, din Craiova, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, în timp ce conducătoarea auto și V. Daniela, de 15 ani, din Craiova, pasageră pe locul din dreapta față au fost rănite ușor.

Șandru Mădălina Ionela a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit pe numele tinerei de 22 de ani, dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Poliția oraș Filiași – accident de circulație

Duminică, 16.04.2017, ora 0950, în urma unui apel prin SNUAU 112, al unui participant la traficul rutier, despre faptul că pe D.E. 70, în afara localităţii Tatomireşti, la km. 255+400, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală uşoară a unei persoane,

la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Filiaşi, care a stabilit că M. DRAGOŞ, de 29 de ani, posesor al permisului de conducere valabil, domiciliat în localitatea Ploştina, județul Gorj, în timp ce conducea autoturismul, proprietate personală, din direcţia Craiova către Filiaşi, pe fondul oboselii, a aţipit la volan, motiv pentru care a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgenta Craiova pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fără a rezulta prezența alcoolului.

Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului dosar de cercetare penală sub aspectul infracţiunilor de vătămare corporală din culpă.

IPJ Dolj

Politica