miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O delegație a FIJET, la Târgu Jiu

Târgu Jiu a fost, luni, gazda a 15 persoane, români și străini, reprezentanți ai comisiei Federației Internaționale a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism, cea care a acordat județului Gorj premiul Mărul de Aur. Aceștia au dezbătut, în Sala Maură a Palatului Administrativ, felul în care județul a fost promovat de autorități de la decernarea premiului, din 2014, și până acum. Distincția a conferit orașului părintelui sculpturii moderne, Constantin Brâncuși, titlul de „destinație turistică și culturală unică”.

„Sunt bucuros că orașul nostru este gazda unui eveniment important privind promovarea și dezvoltarea destinațiilor turistice din România. Salut prezența la Târgu Jiu a proprietarilor de hoteluri și pensiuni, organizații non-guvernamentale, precum și a specialiștilor celei mai mari organizații profesionale internaționale a jurnaliștilor de turism – Federația Internațională a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism (FIJET). Brâncuși, prin opera sa de la Târgu Jiu, a făcut posibil ca orașul nostru să fie pe podium ca și Moscova. Suntem onorați și conștienți de importanța obținerii acestui mare premiu,Mărul de Aur, în dezvoltarea orașului nostru”, a declarat Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu Jiu.

Premiul Mărul de Aur al FIJET este acordat în fiecare an unei organizații, unei țări, unui oraș sau unei persoane pentru recunoașterea eforturilor sale superioare în promovarea și ridicarea nivelului turismului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica