sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fotbal – Juniori / O noul selecție pentru lotul național

 

În această dimineață, la baza sportivă de la ”Aripile“ va continua acțiunea de selecție pentru juniorii născuți în anii 2000, 2001, 2002 și 2003 din întreaga Oltenie, și nu numai, în vederea completării loturilor naționale U-14, U-15, U-16 și U-17. Sub supervizarea președintelui Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiță, și a șefului Departamentului de Scouting al FRF, Gheorghiță Geolgău, tinerii jucători vor fi îndrumați de pe margine de Alin Staicu, directorul CSS Craiova, care în același timp este și referent zonal.

Prima etapă de selecție a avut loc pe 30 martie, atunci participând 52 de jucători de la grupările din județul Dolj, dar și din Olt. Au fost opriți 22 de juniori și anume: Gabriel Stanciu (CSU Craiova), Cosmin Uruoicea (Arsenal Craiova), Alexandru Grigorie, Dragoș Popa, Alexandru Mitulețu, Andrei Dinu, Alexandru Matei (Academia de Fotbal ”Gică Popescu” Craiova), Daniel Croitoru, Tony Dicu (CSJ Știința U Craiova), Robert Popescu, Gabriel Ciuciulete, Robert Geru, Bogdan Sucitu, Robert Trușcă, Antonio Miuțescu, Bogdan Firu (toți de la Dinamyk Craiova), Gabriel Alexa, Marius Șofaru și Adrian Zamfir (toți de la CSS Slatina)- Mihai Militaru și Romeo Niță (ambii de la LPS Slatina) și Marius Neicu (CSS Corabia).

La cea de-a doua acțiune au fost chemați încă 22 de copii de la selecționatele Argeș și Râmnicu Vâlcea și încă 22 de copii de la selecționatele Mehedinți și Gorj. Scopul nemijlocit al acestor acțiuni din Bănie este de a forma un lot de 22 de copii, care vor participa în perioada 23-27 iunie la selecția finală, la Târlungeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica