duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr doljean, reţinut de poliţişti pentru furturi

 Ca urmare a mai unor sesizări formulate în luna martie anul curent, privind furturi din autoturisme, ce se aflau staţionate pe raza comunei Şimnicu de Sus, județul Dolj,  în urma unor informaţii obţinute de lucrătorii Postului de Poliţie Şimnicu de Sus, a fost identificat autorul faptelor în persoana lui
B.  MARIUS, de 18 ani, din comuna Simnicu de Sus, jud. Dolj.
 În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta este şi autorul furturilor comise din locuinţele mai multor persoane vătămate situate în comuna Şimnicu de Sus, jud. Dolj.
 În cauză s-au efectuat 4 percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost găsite bunurile sustrase, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
În urma continuării cercetărilor efectuate de lucrătorii Postului de Poliție Șimnicu de Sus, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul B. MARIUS pentru săvârșirea a 5 infracțiuni de furt calificat, în urma comiterii cărora acesta a produs un prejudicu total de aproximativ 6500 lei .
Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit ca acesta este și autorul furturilor comise în dauna persoanelor vătămate M. Laurențiu, B. Vintilă și P.Costinel, toti din comuna doljeană Șimnicu de Sus.
Cu ocazia definitivării cercetărilor, polițiștii au reusit să recupereze bunurile sustrase de autorul faptelor  în proporție de 80 %,  acestea fiind restituite persoanelor vătămate.  
În baza probatoriului administrat , în data de 30.03.2017,  s-a dispus prin ordonanță reținerea pentru 24 de ore a suspectului B. MARIUS , începând cu ora 1930, acesta fiind introdus în Centrul de Retinere si Arest Preventiv al IPJ Dolj, urmând ca în data de 31.03.2017 acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica