vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pompierii mehedințeni nu scapă de incendiile de vegetație uscată

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 21 – 22 martie a.c., la 12 intervenţii, dintre care: 9 urgenţe medicale şi 3 situaţii de urgenţă.

În data de 21.03.2017 la ora 12:33, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu 1 ofițer, 9 subofițeri și 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, în comuna Hinova, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodarească. Au ars 2 anexe gospodărești construite din cărămidă cu acoperiș din lemn și învelitoare din țiglă pe o suprafață de cca. 75 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de focul deschis folosit în spații deschise.

La ora 17:42, Detașamentul de Pompieri Orșova a intervenit cu 6 subofițeri, o Dacia Duster și un ATV, în mun. Orșova, zona Valea Cernei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 8 ha de vegetație uscată și mărăciniș. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La ora 23:38, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu 5 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în satul Balota, com. Prunișor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 0,5 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul.

Politica