sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acțiune de amploare a polițiștilor doljeni în noaptea de sâmbătă spre duminică

În noaptea de 18/19.03.2017, lucrătorii Serviciului de Ordine Publică şi Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. DOLJ, au organizat şi executat o razie în judeţ, în mediile urban şi rural, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale comise cu violenţă în mediul public şi a abaterilor de la normele de circulaţie rutieră, în special în zona discotecilor, cluburilor de noapte, barurilor şi a altor localuri de alimentaţie publică.
La actiune au participant peste 280 de politisti de la structurile de ordine și sigurantă publică, investigații criminale, rutieră, în cooperare cu lucrători din cadrul Jandarmeriei .
 Au fost realizate peste  60 de filtre rutiere, ocazie cu care au fost reținute 21 de permise de conducere, din care 17 permise pentru săvarșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.
 Au fost controlate 154 de baruri și discoteci .
Cu ocazia filtrelor rutiere executate, polițistii doljeni au controlat  peste 1050 de autovehicule.
De asemenea, au fost legitimate peste 1430 de persoane, din care 23 de persoane au fost conduse la sediul subunităților de poliţie pentru continuarea cecrcetărilor. 
Polițiștii au constatat 17 infracțiuni, din care 2 de natură judiciară, respectiv 15 la regimul circulaţiei rutiere , fiind depistati 14 autori de infracţiuni .
Au fost aplicate 275 de sancţiuni contravenţionale.
Valoarea totală a amenzilor aplicate este în cuantum de 122 875 lei.

Politica