Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Concurs pentru şefia Patrimoniului din Primăria Slatina

Publicat

pe

Primăria Slatina a scos la concurs posturile de director executiv şi director executiv adjunct, din cadrul Serviciului Public Direcţia Administrare Patrimoniu.

Potrivit site-ului oficial al municipalităţii, concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Serviciului Public Direcţia Administrare Patrimoniu se va desfăşura pe 5 aprilie, la ora 10.00 – proba scrisă şi pe 7 aprilie, la ora 14.00 – interviul. Înscrierea la concurs se face în perioada 3 – 22 martie.

Candidaţii pentru postul de director executiv adjunct în cadrul serviciului din subordinea primăriei vor susţine concursul pe 10 aprilie, la ora 10.00 – proba scrisă şi pe 12 aprilie, la ora 14.00 – interviul. Înscrierea la concurs se face în perioada 10 – 29 martie.

Date privind conţinutul dosarului de înscriere, condiţiile pentru participarea la concurs şi bibliografia pot fi găsite pe site-ul Primăriei Slatina, la secţiunea „Cariere”.

Din luna octombrie 2016, Narcisa Ionescu este noul director executiv al Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Slatina. Funcţionarul public provine din cadrul Serviciului Venituri din Administrarea Domeniului Public şi Privat, component al Direcţiei Economice a Primăriei Slatina.

Direcţia Patrimoniu a fost reorganizată, începând cu 2017, când şi-a recăpătat personalitatea juridică.

© 2021. Toate drepturile rezervate.