Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Licitaţie: 4 euro pe metrul pătrat, pe lună, pentru a face comerţ la Plaja Olt din Slatina

Publicat

pe

Primăria Slatina închiriază, prin licitaţie publică, spaţiul destinat comerţului din incinta Plajei Olt. Este vorba de un foişor de lemn de aproximativ 27,35 metri pătraţi.

Potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează a fi aprobat de legislativul local, licitaţia publică pentru spaţiul comercial va porni de la patru euro pe metrul pătrat pe lună, preţ fără TVA, stabilit la cursul BNR la data depunerii ofertei. Preţul de închiriere se va achita lunar, până la data de 25 a lunii, pentru luna în curs. Durata închirierii este de cinci luni.

Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” Slatina este o investiţie realizată cu fonduri europene şi locale, valoarea totală a investiţiei fiind de 34 milioane lei. Proiectul a fost derulat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenţie 5.2 „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice”. Practic, prin acest proiect, municipalitatea slătineană a creat o infrastructură de agrement turistică la standarde europene.

Proiectul a presupus, pe lângă plaja propriu-zisă, amenajarea unor facilităţi rare în zonă, precum: debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cu nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, beach-volei, tribune, spaţii corespunzător amenajate pentru fitness şi SPA, 150 locuri de parcare, la care se adaugă: teren de minifotbal multifuncţional (fotbal, baschet, volei, handbal), tribune, teren de tenis, pistă biciclete şi role, vestiare, grupuri sanitare.

Clubul Nautic se întinde pe aproape şapte hectare de teren pe malul Oltului, la care se adaugă alte circa 15 hectare luciu de apă.

© 2021. Toate drepturile rezervate.