sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Restart devansat la juniorii republicani

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat grăbește revenirea în iarbă a fotbaliștilor republicani! Oficialii FRF au hotărât, luni, ca etapa campionatelor naționale de juniori U17 și U19 programată în perioada 13–17 martie 2017 să se dispute în data de 11 martie 2017.

Devansarea cu câteva zile a sezonului de primăvară este caracterizată de antrenorii celor două cluburi mehedințene angrenate în campionatele naționale de juniori ca fiind oportună.

„Este o decizie binevenită, având în vedere că, inițial, era miercuri programat începutul campionatului. Astfel ne putem programa antrenamentele să începem după un ciclu săptămânal normal. Sper ca și vremea să ne ajute și să avem parte de cele mai bune condiții de joc. În ceea ce ne privește pe noi, cred că suntem puțin datori să arătăm un joc mai bun ca în prima parte a campionatului. Ultima impresie contează și sper să fie una pozitivă!”, a declarat Mihai Calițoiu, antrenorul juniorilor B de la CSS Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Devansarea cu trei zile a startului campionatului o privim ca pe un avantaj deoarece nu mai suntem obligați să jucăm la trei zile primele două jocuri, iar băieții vor avea mai mult timp de recuperare după meciul greu care ne așteaptă la Mioveni. Totodată, nu vor mai fi obligați să lipsească de la școală pe 14 martie, ceea ce este un aspect îmbucurător deoarece școala este importantă în egală măsură cu practicarea sportului”, a completat Alex Sitaru, managerul de la ACS Luceafărul Drobeta.

Ambele cluburi severinene vor evolua în deplasare, sâmbătă, 11 martie, de la ora 14, primul meci din 2017. Astfel, CSS Drobeta merge la CSM Dacia Orăștie 2010, în vreme ce ACS Luceafărul joacă la CS Mioveni.

Nicu LUNGU

Politica