PSD Olt, rezoluţie pentru organizarea unui miting pro-guvern şi excluderea primarului din Iaşi

Social-democraţii olteni au adoptat în Comitetul Executiv Judeţean de miercuri trei rezoluţii, acestea vizând susţinerea guvernului şi conducerii partidului, organizarea unui miting în acest scop şi excluderea din PSD a primarului din Iaşi, Mihai Chirica.

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că membrii Comitetului Executiv Judeţean au solicitat o reacţie a partidului faţă de ultimele evenimente de la nivel naţional – protestele antiguvernamentale şi anti-PSD. „Comitetul Executiv Judeţean al PSD Olt a adoptat, astăzi, o serie de rezoluţii, în urma discuţiilor avute cu toţi membrii comitetului. Cu toţii spun că oamenii noştri din teritoriu – militanţii, votanţii noştri – îşi doresc să avem reacţie la ceea ce se întâmplă. În ultima perioadă, trebuie să recunoaştem, că atât comunicarea, cât şi reacţiile faţă de ceea ce se întâmplă în ţară au fost foarte puţine, iar câteodată au lipsit. Am adoptat trei rezoluţii, care înseamnă propunerile noastre de reacţie la nivel naţional”, a declarat Oprescu.

Social-democraţii olteni spun că susţin în continuare Guvernul Grindeanu şi conducerea PSD, propunând organizarea unui miting în acest sens. De asemenea, PSD Olt a propus excluderea din partid a vicepreşedintelui Mihai Chirica, primarul Iaşiului. „Prima rezoluţie se referă la susţinerea Guvernului Grindeanu, dar şi a conducerii partidului, în speţă a domnului preşedinte Liviu Dragnea. PSD Olt acordă susţinere totală. A doua rezoluţie se referă la propunerea noastră pentru un mare miting al social-democraţiei, care să se facă la Bucureşti. După ce se liniştesc lucrurile de ajuns, trebuie să arătăm şi noi că Guvernul Grindeanu are susţinere şi România, aşa cum a fost preluată de televiziunile din străinătate, nu este reprezentată doar de cei 100.000 care au fost în piaţă şi au cerut demisia Guvernului Grindeanu. A treia rezoluţie se referă la Mihai Chirica, vicepreşedintele partidului. Pentru atitudinea pe care a avut-o, PSD Olt cere excluderea acestuia din Partidul Social Democrat”, a mai spus Marius Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Să nu uite domnul Chirica faptul că, acum trei ani, îi căra geanta lui Nichita”

Liderul social-democrat a criticat şi atitudinea primarului din Iaşi, despre care spune că a uitat de unde a plecat. „Atitudinea acestuia a fost una incorectă. Dacă ai nemulţumiri le declari în cadrul partidului. Nu este în regulă ca, la şedinţele partidului, să nu ridici capul din telefon, iar când ieşi săţi critici partidul. Să nu uite domnul Chirica faptul că, acum trei ani, îi căra geanta lui Nichita, pe urmă «împingându-l» pe acesta – el a făcut un denunţ”, a afirmat Oprescu.

El a catalogat ca fiind incorectă atitudinea lui Chirica de a critica guvernul şi partidul. „Eu cred că atitudinea lui, cum s-a îmbrăcat precum Coana Chiriţa în straie de sărbătoare şi a început să facă turul televiziunilor, este una incorectă. Am văzut că, mai nou, îşi dă cu părerea despre orice. E bun în toate, se pricepe şi la sport şi la modă şi la cultură. Poate ne spune domnul Chirica numerele câştigătoare de la Loto, din weekend-ul următor, să jucăm şi noi, poate câştigă toţi românii pe metoda Mihai Chirica”, a conchis Marius Oprescu.

Populare

Recomandări

Mariah Carey a fost detronată. „All I Want for Christmas is You” a pierdut primul loc din topuri

Mariah Carey nu mai este regina Crăciunului. Începând cu...

Prins de polițiști când conducea fără permis

Un bărbat de 66 de ani din comuna Moțăței,...

Portul Izmail, lovit de drone. O persoană a fost ucisă

Portul Izmail de pe malul ucrainean al Dunării a...

Turul de Elită U19: cu cine vor juca tricolorii meciurile decisive pentru EURO 2024

Tragerea la sorți a ultimei runde de calificare înaintea...