sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CSU II, învinsă de Saele

În cel de-al patrulea amical de la reluarea pregătirilor, echipa a doua a CSU Craiova a pierdut cu liderul Ligii a 4-a Teleorman

După victoriile la scor obținute în fața grupărilor Viitorul Cârcea (locul 1, Liga a 4-a Dolj), Viitorul Domnești (locul 6, Liga a 3-a, seria a 2-a) și Flacăra Horezu (locul 3, Liga a 4-a Vâlcea), trupa lui Cornel Papură și Mugur Gușatu a fost învinsă sâmbătă la prânz de echipa de pe primul loc în Liga a 4-a Teleorman, Voința Saele. Toate cele trei goluri ale teleormănenilor au fost marcate din lovituri de la 11 metri, iar pentru “satelit” a punctat Vali Constantin.

La CSU II au jucat: Preduț – Borța, Hreniuc, Ion, Briceag – Enache, Buzan – Bîrzan, Drăghici, V. Constantin – A. Popescu. Au mai intrat: C. Popescu, Cojocaru, Bogdan, Ionescu, Hodea, Rodeanu, Frăsineanu, Gunie și Tătulea. Următorul test al craiovenilor va avea loc pe 18 februarie, la Bradu, cu liderul Ligii a 3-a, seria a 3-a, SCM Pitești. Tot la finele săptămânii trecute o altă grupare doljeană din C3, ACSO Filiași a jucat două amicale. Vineri, trupa lui Florin Șoavă s-a impus, scor 5-2, în amicalul disputat pe sinteticul de la “Aripile”, în fața formației Progresul Segarcea, ocupanta poziției a treia din Liga a 4-a Dolj, prin golurile marcate de Văduva (2), Bălan (30, 35) și Neacșu (60 – penalti, 68 – penalti). Au evoluat la ACSO Filiași: Oprița – Ciocârlă, Calu, Lupu, Neacșu (75 Tereche) – Duriță (64 Borhot), Bogdanovici, Borneci (81 Papa), Crușoveanu – Bălan (61 Pârvuică), Văduva.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La o zi distanță filieșenii s-au deplasat la Slatina, unde s-au duelat cu LPS Slatina U19. Meciul s-a încheiat cu 2-1 pentru doljeni care au înscris prin Fabian Crușoveanu și Tereche. Antrenorul Florin Șoavă a început meciul cu următorii jucători: Mogoșanu – Crușoveanu, Chircan, Tereche, Toshi – Georgescu, Miroiu, Obeanu, Papa – Fruntelată, Pârvuică. Pe parcurs i-a mai introdus pe Munteanu și Stanca. Acesta a fost cel de-al șaptelea amical susținut de ACSO Filiași în această iarnă, înregistrând patru victorii, 5-0 cu CSJ Știința U Craiova U19, 4-2 cu CSU Craiova U19, 9-0 cu Dunărea Calafat și 5-1 cu Progresul Segarcea, și două înfrângeri, 1-3 cu Academia ”Gică Popescu“ Craiova și 1-2 cu Flacăra Horezu.

Cea de-a treia grupare din județ ce evoluează în C3, ACS Podari a revenit, vineri, din stagiul din Serbia, iar joi, a mai bifat un amical cu o echipă sârbească. Elevii lui Victor Naicu au învins clar, scor 7-0 (4-0), pe Djerdap Kladovo. Golurile echipei din Podari au fost marcate de Dumangiu, Cl. Ștefan, Dina, Raicea, Cârstea, Geanimu și D. Preda. ACS Podari a început meciul cu Nica – Fieraru, Sârmon, Dina, Luică – Raicea, Velica, Dumangiu, Căle – Neacșu, Cl. Ștefan. Au mai intrat: Orban, Sârmon, Avram, Bozgan, Raicea, Stancu, Dragomir, Cârstea, Geanimu, Preda

spot_img
spot_img

Politica